Concursul Național „Din Suflet de Creștin” 

Ediția a XII-a, 2023

 

Școala Gimnazială „Ion Ghica” Iasi vă invită să participați la concursul Concursul NaţionalDin suflet de creștin”, ediția a XII-a.

Concursul se organizează eşalonat şi cuprinde următoarele etape:

- etapa pe unitatea de învățământ, club/palat al copiilor şi elevilor sau parohie;

- etapa județeană/pe municipiul București;

- etapa națională – 28 mai 2023.

 Etapa pe unitate de învăţământ/club/palat al copiilor şi elevilor sau parohie se desfăşoară până la sfârşitul lunii aprilie şi este organizată de directorul unităţii/instituţiei de învăţământ/parohie.

 La etapa judeţeană/pe municipiul Bucureşti participă soliștii/corurile reprezentative ale școlilor/parohiilor. În vederea stabilirii ierarhiei la nivel județean, vă invităm să trimiteți înregistrarea interpretărilor în format digital audio-video în perioada 24 – 28 aprilie 2023 la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu respectarea regulamentului.

Etapa naţională se organizează cu soliștii/corurile clasate pe locurile I la etapa
județeană, la fiecare secțiune și categorie de vârstă.

 Grup țintă: elevi din Palate şi Cluburi ale Copiilor, cluburi private, elevi din școli de masă sau școli speciale, din clasele pregătitoare – a XII-a; elevi ce fac parte din Coruri de parohii (pregătitoare –a XII-a).

 Elevii din clasele pregătitoare - a XII-a (școli), precum și pregătitoare -XII (parohii) pot participa în cadrul următoarelor secțiuni:

a) solişti; 

b) formaţii (coruri, grupuri vocale) - din școli și coruri de parohii;

Repertoriul: 1 cântec religios, interpretat pe o voce, două sau mai multe voci (la alegere). Participanţii se vor prezenta în concurs cu orice cântec religios – ortodox sau patriotic cu conținut religios.

 Regăsiți mai jos regulamentul8 și fișa de înscriere a elevilor.

 Vă așteptam cu drag!

 Regulament Din suflet de crestin etapa județeană Regulament concurs nat Din suflet de crestin 2023 vizat

 

Invitatie 16 feb 2018 text

DMC Firewall is a Joomla Security extension!