Proiecte locale

Proiectul nostru, „Hai afară la-nvățare!”, este câștigător în apelul de proiecte: Educație nonformală în sistem outdoor - regiuni mai putin dezvoltate.
Bugetul eligibil este de 1 730 456,96 lei, alături de noi fiind Asociația Orientat și Școala Mironeasa.
Activitățile proiectului se vor axa pe derularea de activități educaționale outdoor organizate pe 3 mari teme:
-   EDULab care va cuprinde activități ce dezvoltă cunoștințele din sfera matematicii, cunoașterea mediului, știintelor;
-   POVEȘTI PENTRU SUFLET va cuprinde activiăți menite să dezvolte abilități de literație, înțelegere a textului, îmbunătățirea utilizării limbajului, auto-exprimarii dar si a abilitatior sociale;
-   TALENTE ȘI MIȘCARE va cuprinde activități din sfera sportivă și artistică (desen, muzică, dans etc.).
         În cadrul proiectului:
- 238 de elevi vor avea acces la activități de învățare outdoor, cu accent pe nevoile lor de învățare, într-un cadru incluziv, nediscriminatoriu.
- 22 de cadre didactice își vor îmbunătăți competențele profesionale prin participarea la activități de formare profesională în vederea dezvoltării de noi modalități de predare și învățare incluzivă.
 
 
 

 Proiectului educațional ,,Sãnãtatea ȋncepe din farfurie

 

   La Școala Gimnazialã ,,Ion Ghica”, Iași, ȋn data de 18 aprilie 2019, ȋn ,,Sãptãmâna altfel” a avut loc activitatea din cadrul Proiectului educațional ,,Sãnãtatea ȋncepe din farfurie”, proiect sponsorizat de Selgros Iași.

   Beneficiarii acestui proiect au fost cei 340 de copii, din clasele CP-IV, care s-au bucurat de prezența renumitului chef Cezar Munteanu, și echipa lui, ce au adus, printr-o frumoasã activitate interactivã, zâmbete și voie bunã pe chipurile elevilor noștri.

   Pe lângã prezentarea unor produse benefice pentru un stil de viațã sãnãtos, elevii au ȋnvãțat și câteva exerciții fizice necesare pentru a avea un corp sãnãtos.

   Fotografiile și filmulețele de la activitatea practicã ținutã de doamna profesor pentru ȋnvãțãmânt primar Radu Elena, la clasa a III-a C, vor participa la concursul organizat pentru cele 22 de școli ȋnscrise ȋn concurs, ȋn acest an școlar.

   Multumim domnului director Selgros Iași , Tatian Tronaru, și ȋntregii sale echipe pentru efortul depus. Mulțumiri adresãm domnului Chef Cezar Munteanu și prietenilor sãi care și-au dat concursul pentru reușita activitãții, și nu ȋn ultimul rând, mulțumim domnului director Papaghiuc Vasile pentru cã ne este mereu aproape și ne acordã sprijinul necesar.

Responsabil proiect, Prof. ȋnv. primar Radu Elena

 

Mai multe poze şi completări pe articolul postat pe Facebook:

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd